Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 157 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 1083 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1982
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák full panoráma, sok erkély, terasz,
Budapest Kútvölgy részén, rendezett utcában 4 lakásos sorházban az utcai bejárattól legtávolabb lévő lakása eladó. A telek az udvar felé lejtős, a gépkocsi ki-behajtó fűtött. A lakáshoz tartozik egy egyautós garázs az udvaron a ház alatt. A garázs ára 5 millió Ft. A nagykapu és a garázsajtó távirányítóval nyílik. A lakás belső 3 szintes, jó kialakítású. A bejárati ajtó előtti szélfogót beépítették, ezzel a területtel megnagyobbítva, jobban élhetővé téve a földszinti részt. A bejárati ajtó egy kis előszobába vezet, onnan nyílik jobbra konyha, balra egy zuhanyzó WC-vel és a Vaillant cirkó is itt kapott helyet. Az előszobából nyílik a nagy nappali, ami közel 40 m2. Itt van egy szinteltolás is, ahol az étkező kapott helyet, a nappaliból lépünk ki egy 28 m2 nagyságú DK-i tájolású nagy teraszra, ahonnan már elénk tárul a gyönyörű panoráma a Rózsadombra. A feljárati 2 karú lépcső a nappaliból indul. A földszinti rész nettó 50,56 m2, a szélfogó 4,8 m2, plusz 28 m2 terasz.
Az emeleti részen található egy nagyméretű 30,36 m2 nagyságú hálószoba és egy kisebb 9 m2 szoba, valamint egy fürdőkádas 6,77m2 fürdőszoba WC-vel, ez a szint 46,38 m2. Mindkét szobához tartozik egy-egy terasz 3-3 m2 nagyságban. A lépcsőn továbbhaladva felérünk a tetőtérbe, ahol két nagy szoba lett kialakítva, mindkettő L-alakú, nettó 18,33 m2 és 14, 58 m2 nagyságúak. Ez a szint nettó 39 m2 + az egyik szobához van egy kis 2 m2-es terasz. A tetőtéri szobák klímásak. A burkolatok a szobákban parketta, a köves helyiségekben kerámia. A nyílászárók műanyagok.
A kert közös használatú, itt kialakítottak egy kisebb játszóteret a gyerekeknek. Minden lakáshoz külön garázs tartozik. A szélfogó alatti rész tárolásra alkalmas.

Összeségében a lakás jól élhető, nagysága, szeparáltsága miatt többgyermekes családnak, akár kétgenerációnak is ajánlom. Közös költség nincs, összetartó lakóközösség az van!
Hívjon, szívesen megmutatom!
A képek a saját tulajdonomat képezik, felhasználásuk nem megengedett!!

Ár

Eredeti irányár 139,9 millió Ft
Akciós ár 129,9 millió Ft (827,39 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Olga Ingatlan
Név Albitz Ferencné
Telefon +36 20 248 Mutasd
Email olgaingatlan@ Mutasd
kiemelt